Başta da söylediğim gibi biz Surf Inn’i kurarken, kendimizin rahat edeceği bir tesis olarak planladık. Temel ihtiyaçlar olan hijyen ve konfordan taviz vermeden ama fazla da lükse boğmadan…

Surf Inn’de 7 bungalov bulunuyor. Bu bungalovlarda ise bir büyük çift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak yer alıyor. Tüm bungalovlarda duş ve tuvalet de yer alıyor.

Çadır alanımızda ise yine bu tarz konaklamayı sevenlere yönelik ince detayları düşündük. Tamamı çimlerle kaplı çadır alanında, doğal ve yapay gölgelikler bulunuyor. Ayrıca, çadır alanında kalan misafirlerimize özel olarak elektrik panoları da mevcut.

Karavan alanımızda da yine çadırlarda olduğu gibi her karavana özel elektrik altyapısı bulunuyor. Bununla birlikte karavanların ihtiyaç duyduğu temiz suyu sağladığımız gibi atıklar için de yine ayrı bir noktamız mevcut. Aynı şekilde kendi karavanları ile gelen misafirlerimiz de tesisin tüm imkanlarından yararlanabiliyor.

Bunun yanı sıra, hemen belirtelim ki tüm Kefaloz Sahili’ndeki, en yeni ve temiz tuvalet/duş ünitelerini de biz sunuyoruz. Tüm misafirlerimiz, 24 saat sıcak su bulabiliyor.